Biografie

Ik ben Jennifer Bakker-Olsem, getrouwd met Thiemo Bakker en samen hebben we 3 kinderen en wonen in Woerden. Naast dat ik een echtgenote en moeder ben, maak ik kunst, dicht, acteer, zing, dans, spreek ik en begeleid en coach ik mensen. Mensen die mij ontmoeten zullen mij dan ook verschillend zien. Voor de een ben ik een kunstenares, voor de ander een inspirerend spreekster, weer een ander ziet mij als een ‘ziener’ en voor weer iemand anders ben ik iemand die hun helpt om hun leven weer op de rit te zetten. En ga zo maar door…
Ik ben wie ik ben en de dingen die ik doe komen voort uit wie ik ben. Daarin is het geloof in Jezus de belangrijkste kern in mijn leven.

Mijn kunst komt voort uit mijn eigen persoonlijke processen en mijn belevenissen met God, de natuur, muziek, gedichten of teksten en andere kunstwerken. Ik geloof dat iedereen creatief is, omdat we geschapen zijn naar het beeld van God. Hij is de grote Schepper. Alleen zijn we vaak in deze maatschappij niet meer verbonden met onze creatieve, scheppende kant.

“Every child is an artist. The problem is staying an artist when you grow up.”
Pablo Picasso

Naast collecties maken, schilder ik ook in opdracht. In mijn portofolio kun je de werken bekijken die verkocht zijn en werken die ik in opdracht heb gemaakt. Misschien inspireert het jou wel om een op maat gemaakt kunstwerk te willen hebben. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen.

Een ander mooi kunstinitiatief waar ik bij betrokken ben is het opzetten van een creatieve vormingsschool met een christelijke identiteit. Het is een 1-jarige opleiding waar er les zal gegeven worden in 3 kunstdisciplines: dans, theater en beeldende kunst.

“Believe in your dreams. They are given to you for a reason.”
Katrina Mayer

 

In mijn jeugdjaren kreeg ik een droom waarin ik jonge dansers, muzikanten, acteurs en beeldende kunstenaars bezig zag met een productie. Ze werkten allemaal samen. Ik zag docenten rondlopen die aanwijzingen gaven aan de jonge artiesten. En ik wist dat het een creatieve school was. Echter was ik nog jong en kende ik niemand die in het vak bezig was. Ik heb de droom nooit losgelaten en nu jaren later, nu ikzelf met kunst bezig ben en ik een groot netwerk aan kunstenaars om me heen heb, is de droom werkelijkheid aan het worden.

Wil je hierover meer weten kijk dan op de site:

Contact Formulier

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Subject:
Message Text: