Exposities

Arts Conference

Stichting Intuitive Arts Movement organiseert samen met Stichting Arts Alive een Arts Conference op 17 januari 2021.

De stichting Intuitive Arts Movement organiseert in samenwerking met stichting Arts Alive een Arts Confernce. Deze zal online plaatsvinden i.v.m. de corana maatregelen. Op deze conferentie zullen verschillende kunstenaars/artiesten hun expertise delen en onderwijs geven vanuit de bijbel.

Met deze conferenties willen wij de creatieve mensen een community bieden waarin ze getraind kunnen worden in hun talent en waarbij er door de connecties nieuwe, creatieve, lokale initiatieven kunnen ontstaan. Deze conferenties zijn niet leeftijd gebonden.

Op 17 januari 2021 zullen Carla Veldhuis, Sietske de Kievit, Randall Flyn en ikzelf een seminar geven. Voor meer informatie en tickets bezoek de website van  I AM: www.ia-movement.eu

Arts Conference
Facebook icoon logo

Creatieve Dienst in Credo Church

Stichting Intuitive Arts Movement zal in samenwerking met Credo Church op zondag 24 januari 2021 om 11:00u een creatieve dienst houden.

Tijdens deze ochtenddienst zullen er verschillende kunstvormen getoond worden in het thema: “Bron van Leven”. Zo zal er naast verschillende kunstwerken (ook van mijzelf) gedanst worden door Aviv Dance Company onder leiding van Birgit Juch. Een uitgelezen kans om te zien hoe kunst in een kerkdienst kan worden gebruikt om de preek te ondersteunen of om hoe verschillende kunstvormen een verrijking kunnen zijn als ze een podium krijgen in de vaste zondagochtend dienst.

Iets waar de stichting I AM visie voor heeft, zodat kunst weer een plek krijgt in de kerken. Wil je meer weten over wat de stichting doet of over hoe je deze dienst kan bijwonen, kijk dan op de website voor meer informatie: https://www.ia-movement.eu/agenda/