Exposities

Facebook icoon logo

Creatieve Dienst in Familiekerk de Bazuin

Stichting Intuitive Arts Movement zal in samenwerking met de Bazuin op zondag 28 augustus om 10:00u een creatieve dienst houden.

Tijdens deze ochtenddienst zullen er verschillende kunstvormen getoond worden. En wordt het team van I AM voorgesteld aan de gemeenteleden. Een uitgelezen kans om te zien hoe kunst in een kerkdienst kan worden gebruikt om de preek te ondersteunen of hoe verschillende kunstvormen een verrijking kunnen zijn als ze een podium krijgen in de vaste zondagochtend dienst.

Ook tijdens deze dienst zullen er verschillende werken van mij aanwezig zijn.

Iets waar de stichting I AM visie voor heeft, zodat kunst weer een plek krijgt in de kerken. Wil je meer weten over wat de stichting doet kijk dan op de website voor meer informatie: https://www.ia-movement.eu/agenda/

Grote Atelierroute Woerden

Op 1 en 2 oktober zal er in Woerden een open kunstatelierroute zijn. Door heel Woerden heen exposeren verschillende kunstenaars hun werken.

De stichting Atelierroute organiseert ook dit najaar weer een kunstatelierroute door Woerden. Tijdens deze dagen zal ik ook met verschillende werken deelnemen. De werken zullen te zien zijn op het erf van Marion van Vliet, ’s Gravensloot 28 in Kamerik. Ook zal er een werk geëxposeerd worden in de Galerie van Slagmaat. Deze kan men vanaf 23 september t/m maandag 3 oktober bezichtigen. Binnenkort zal het boekje en de plattegrond van de route beschikbaar worden gesteld.

Meer informatie over de atelierkunstroute kunt u vinden op: http://www.atelierroutewoerden.nl/

atelierroute logo
Kunstdieraakt-logo

Night of the Psalms

Op 18 oktober organiseert de Forwarded Light House weer een Night of the Psalms. Op deze avond dragen christelijke en levensbeschouwelijke kleinkunstenaars hun werk voor op een open podium.

Deze avond zal ik voor de eerste keer hieraan meedoen. Naast een kunstwerk vertonen en er wat over vertellen zal ik ook een gedicht voordragen. En ben ik ook benieuwd naar de andere kunstenaars die een bijdrage gaan leveren. Tijd en plaats wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de organisatie Forwarded Lighthouse kunt u kijken op hun website: https://www.forwardedlighthouse.com/