Portfolio

Hieronder is een deel te zien van mijn verkochte werk en de schilderijen die ik in opdracht heb gemaakt. Met soms een recensie van de opdrachtgevers. Mocht u na het zien ervan ook interesse hebben in een persoonlijk op maat gemaakt kunstwerk, vult u dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

Lighthouse

Eén van mijn eerste opdrachten. Een persoonlijke boodschap schilderen van God voor de familie de Boer.

Een paar jaar geleden vroegen mijn man en ik aan onze goede vriendin Jennifer of zij voor ons een schilderij wilde maken voor in de woonkamer. Wehebben haar alle vrijheid en vertrouwen gegeven. Dat resulteerde in een prachtig schilderij ” The Lighthouse”.

Het betekend nog steeds veel voor ons, omdat God steeds een baken van licht is door alle omstandigheden heen. Ook zie je er diverse persoontjes op geschilderd, waar wij als echtpaar een Lighthouse voor kunnen zijn.

Vele mensen hebben het schilderij zien hangen en iedere keer maakt het weer indruk. Ook op ons.

Lieve Jennifer, bedankt voor ons mooie schilderij waar we nog steeds van genieten.

 

Groetjes Alex, Anita en Levi de Boer

IMG_8063
IMG_0283

Breakthrough

Dit schilderij had ik speciaal afgemaakt om te exposeren op de Art Summit. Een bezoeker zag het schilderij en was er door geraakt en heeft het ter plekke gekocht.

Leef, Groei, Bloei III

Soms blijft een schilderij mensen bij na het zien ervan. Dat was ook het geval bij de kopers van dit schilderij. Er ging een hele tijd voorbij voordat ze uiteindelijk besloten om tot de koop over te gaan.
IMG_1167
eenheid.05

Unity

Dit schilderij heb ik in opdracht gemaakt. Het proces is bij elke persoon telkens weer anders, omdat elk persoon uniek is en God voor een ieder weer een andere boodschap heeft. Gedeeltelijk had ik hier het beeld al in mijn hoofd en de andere helft is ontstaan terwijl ik bezig was.

Movement

Deze opdracht kreeg ik tijdens het Wandeltheater Dolorosa waar ik aan meewerkte. Het was voor ons beiden een bijzonder gesprek. Nog mooier was het hele proces van het maken van het schilderij, de boodschap die ik kreeg om door te geven via het schilderen en hoe het naadloos aansloot op hun levens.

Wij hadden de woonkamer verbouwd en zochten naar een passend schilderij. We wilden graag dat het iets zei over ons geloof in Jezus Christus en dat het door een bepaalde abstractie aanleiding geeft tot gesprek. Jarenlang hing de muur leeg. We hadden een paar keer schilderijen gezien van Jennifer en werden enthousiast over haar kunst. In een gesprek bleek dat ze profetisch schildert. Dit paste goed voor ons. Wij wisten het niet zo goed en wilden graag Gods Geest laten spreken.

 

Het was een spannend moment toen Jennifer langskwam om het schilderij te brengen en toelichting te geven. Hoewel we elkaar niet goed kennen, sprak het proces van het schilderen en het schilderij over ons. Dat is heel bijzonder en kon alleen maar door Gods Geest. We keken onze ogen uit naar alle aspecten op het schilderij en hoe mooi het paste in ons leven, onze verlangens en op deze plek in de woonkamer.

 

Inmiddels is het schilderij onderdeel van ons leven geworden. We halen het regelmatig aan in onze gesprekken en ook vrienden refereren er aan als we iets vertellen. Het is fantastisch dat God zo door een schilderij, een proces en een maker heen kan werken en bouwt aan Zijn Koninkrijk. Aan Hem alle eer!

IMG-20191013-WA0000
onthulling

Onthulling

Dit schilderij heb ik gemaakt voor mijn expositie in Frankrijk. Het was een ware worsteling. Jarenlang heeft het schilderij stof staan vangen, omdat ik niet wist hoe ik het moest afmaken. Alleen het lijf van de pauw stond erop geschilderd. Pas een aantal weken voor de expositie in Frankrijk wist ik wat ik hoe ik het wilde afmaken. Het was net op tijd af voor de expositie in Frankrijk. Nadat mijn kunst er 3 maanden hing ging ik terug om het op te halen en werd mij gevraagd of het schilderij gekocht kon worden. Nu hangt het ergens in een huiskamer in Frankrijk.

Contact formulier

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text: