Van vrijdag 30 september tot zondag 2 oktober was de grote Atelierroute Woerden. Hieraan heb ik deelgenomen en mijn werken zowel oudere als nieuwere geëxposeerd. Eén van de werken hing in de overzichtstentoonstelling die te bezichtigen was bij Galerie Slagmaat. Mijn schilderij Leef, Groei, Bloei hing er ook.

Ik was uitgenodigd om te exposeren in het atelier Hooikamer. Er was zoveel ruimte om te exposeren dat er op verschillende plekken geëxposeerd kon worden. Eén kamer kreeg ik tot mijn beschikking om in te richten als stiltekamer. Hier konden mensen in de stilte de schilderijen op zich in laten werken en genieten van een muziekstuk die speciaal voor deze gelegenheid was gecreëerd. Ook was er een interactief gedeelte waar mensen konden aangeven welke kleur stilte voor hun uitbeeldde en hoe stilte eruit zag voor hun. Dit konden zij opschrijven of tekenen.

Ook heb ik verschillende kaarten verkocht en een schilderij! Ik kan terugkijken op een heel geslaagd weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *