Vandaag is het 7 jaar geleden dat mijn website online ging en ik mijn kunst begon te delen. Wat heb ik ontzettend veel geleerd. Van iemand die zichzelf maar zag als amateur en haar kunst niet goed genoeg vond naar iemand die zichzelf kunstenares durfde te noemen en vond dat haar werk er mocht zijn. Het proces om jezelf te accepteren en je eigen manier van jezelf uiten in plaats van jezelf te vergelijken met de andere kunstenaars is een hele reis geweest. En dan de commentaren van het publiek als je jouw kunst ten toonstelt. Leermomenten genoeg in die 7 jaar.

De foto die op mijn eerste website te zien was.

En wat is er ontzettend veel gebeurt, zoals je kunt zien op de nieuwspagina’s. Meedoen met de kunstwedstrijd, mijn eerste expositie, mijn eerste verkochte kunstwerk, cursussen verzorgen in de Meerpaal, workshops verzorgen en uiteindelijk mijn eerste opdracht krijgen. Met als hoogtepunt toch wel mijn eerste buitenlandse expositie. Het is een kleine greep van wat er allemaal heeft plaatsgevonden de afgelopen 7 jaar. Dankbaar kan ik terugkijken naar wat er allemaal gebeurt is.

Uiteraard werd dit jubileum gevierd. In het kader van mezelf serieus nemen heb ik mijn website een meer professionele uitstraling gegeven. En ben ik zeer tevreden over hoe de site eruit is komen te zien. Ook heb ik dit moment gevierd met mijn gezin door lekker uit eten te gaan. Zij hebben mij door dit hele proces gesteund en aangemoedigd ook op de momenten dat ik het zelf niet zo zag zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *