In de krant stond een artikel over een regionale kunstwedstrijd ‘Het groen hart’ en hoe je kon deelnemen. Toen ik dit bericht las ervoer ik dat mee moest doen, maar ik vond mezelf eigenlijk niet goed genoeg.
Mijn zoon las hetzelfde artikel in de krant en riep gelijk dat ik mee moest doen met het groene schilderij! Toen later op de avond mijn man tijdens het lezen van de krant ook zei dat ik mee moest doen met het groene schilderij heb ik mezelf ingeschreven.

Naar buiten stappen met mijn kunst was een hele stap, omdat ik mezelf niet goed genoeg vond. Dit denkbeeld moest veranderen en hieraan meedoen was de eerste stap. Natuurlijk moest ik gelijk gaan nadenken over een website en visitekaartjes. En zo is het allemaal begonnen.

Leef, Groei, Bloei

Uiteindelijk ben ik 5e geworden onder de amateurs. Het was een enorme belevenis; spannend en toch ook wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *